Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Η Δυναμη στα χερια σας....


Δύναμη, υψηλή απόδοση και απόλυτος έλεγχος στα χέρια σας! Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Acer Aspire Gemstone Blue ήρθε σε πρώτη αποκλειστική παρουσίαση από το Πλαίσιο για να θέσει νέα κριτήρια στον τομέα του στυλ και των επιδόσεων.
• Πρωτοφανής ποιότητα εικόνας
Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα πρωτοφανές επίπεδο λεπτομέρειας με μοντέλα για πρώτη φορά εφοδιασμένα με πραγματική 16:9 οθόνη. Mε δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 16 και 18,4 ίντσες Full HD, οι οθόνες CineCrystal της νέας σειράς Gemstone Blue απεικονίζουν κάθε pixel χωρίς συμπίεση ή παραμόρφωση για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα εικόνας.

• Τελευταίας γενιάς γραφικά
H δύναμη πίσω από τα γραφικά πηγάζει από τη νέα σειρά καρτών γραφικών 9000 της NVIDIA, η οποία παρέχει εκπληκτική απεικόνιση με 512ΜΒ αυτόνομης μνήμης και τεχνολογία Turbocache.

• Συναρπαστικός ήχος
Στον εντυπωσιακό εξοπλισμό της η νέα σειρά Gemstone Blue περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα ήχου Dolby Home Theater Surround με ενσωματωμένα 2.1 ή 5.1 ηχεία, για ρεαλιστικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

• Ισχυρές επιδόσεις
Οι πιο σύγχρονοι Intel επεξεργαστές σας επιτρέπουν να δουλεύετε σε περισσότερες εφαρμογές με μεγαλύτερη ταχύτητα. Και στην διασκέδαση ενισχύουν την multimedia απόδοση, μετατρέποντάς την σε αξέχαστη εμπειρία.

• Απόλυτος έλεγχος
Ό,τι χρειάζεστε βρίσκεται στις άκρες των δαχτύλων σας. Με την πρωτοποριακή κονσόλα αφής Cine Dash, που ανταποκρίνεται στιγμιαία στο κάθε σας άγγιγμα, μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις και να μεταμορφώσετε τελείως την ψηφιακή εμπειρία σας, ακριβώς όπως εσείς θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics