Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Μ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ=Φωναζουν ολοι Φωναζει και το Αρχι...Λαμογιο...


Φτασαμε εκει που θα φταναμε με μαθηματικη ακριβεια.

Ενα απο τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ αυτης της της χωρας
ο θεματοφυλακας των ολυμπιακων ιδεωδεων της πατριδας
μας...(η απολυτη ξεφτιλα δηλαδη)...να μας
παρουσιαζεται ως...ο...ΤΙΜΗΤΗΣ του..Ολυμπισμου στην

πατριδα μας...μας ειπε σημερα:

«Ο κ. Σεβαστής θα έπρεπε να κρύβεται και να μη βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να μιλάει. Η διοίκησης της Ομοσπονδίας άρσης βαρών άλλαξε μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ, αντίθετα με τον κ. Σεβαστή, που μένει στη θέση του. Η Πολιτεία πρέπει να λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσουμε το οργανωμένο κύκλωμα ντόπινγκ, που δρα στη χώρα μας».

Μαλιστα Μεγαλειοτατε η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ξερει καλυτερα 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΝΟ1!!!

Αυτο μας ελειπε τωρα ο κατηγορουμενος να
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥ...
Που βαδιζουμε ως χωρα δεν καταλαβαινω...

Συνεχιζει η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ


«Δεν μιλάω για νεκρούς ανθρώπους. Όποιος κάνει τέτοιες ενέργειες ουσιαστικά αυτοκτονεί. Και όταν κάποιος αποφασίζει να αυτοκτονήσει δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Φυσικά πάντως και είναι οργανωμένο το όλο γεγονός, γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με την ίδια ουσία».

«Υπάρχουν 15 άνθρωποι, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την ίδια ουσία. Αυτό είναι το πιο παράξενο πράγμα, καθώς οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια. Υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα, καθώς φαίνεται ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολλά λεφτά», σχολίασε αρχικά ο Κυριακού, για να μιλήσει με σκληρά λόγια για την Χαλκιά:

«Δεν μιλάω για νεκρούς ανθρώπους. Όποιος κάνει τέτοιες ενέργειες ουσιαστικά αυτοκτονεί. Και όταν κάποιος αποφασίζει να αυτοκτονήσει δεν μπορείς να τον σταματήσεις. Φυσικά πάντως και είναι οργανωμένο το όλο γεγονός, γιατί υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με την ίδια ουσία».

Οπως καταλαβατε ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ
ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Αυτα ειναι για χωρες τριτοκοσμικες(τουλαχιστον)και στην
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΜΑΣ τετοια
"φληναμφηματα" ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ!

Θυμαστε που σας μιλησα στο προηγουμενο ποστ για τα
"σαψαλα" της Δ.Ο.Ε. και τους εγχωριους "ρουφιανους"
ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?

Να ενα ζωντανο?..παραδειγμα...

Α ναι κατι μας ειπατε για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ε προεδρε?
Κατι θα ξερεις και ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ:


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ

Από το 1998 έως το 2002 ο Πανελλήνιος Γ.Σ., με πρόεδρο τον κ. Μίνωα Κυριακού, αυθαίρετα και παράνομα, κατασκευάζει, προσθέτει και κτίζει μέσα στο χώρο του Πεδίου του Άρεως χωρίς καμία άδεια και καταστρέφοντας 5,5 στρέμματα πράσινου. Μπορεί ο κάθε πολίτης να το κάνει αυτό; Βεβαίως και μπορεί, εάν έχει την ανοχή και την αρωγή των παρακάτων κρατικών και αυτοδιοικητικών υπηρεσιών. Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου: Παραχωρεί την έκταση με όρο να μην πειραχθεί η χλωρίδα αλλά, όλως τυχαίως, δεν καταμετρά τα δέντρα του χώρου και έτσι δεν ξέρει αν κόπηκαν δέντρα κατά την κατασκευή ενός κτηρίου 1570 τ.μ. μέσα σ’ ένα καταπράσινο χώρο.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

Πολεοδομία Δήμου Αθηναίων: Διαπιστώνει την αυθαιρεσία, κρίνει τα κτίσματα κατεδαφιστέα αλλά δεν προχωράει στην κατεδάφισή τους. Στις ποινικές δίκες κατά του κ. Κυριακού και όλου του Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. δεν στέλνει ούτε ένα δικηγόρο για να υπερασπιστεί τις θέσεις της. Έτσι η μία αναβολή διαδέχεται την άλλη, με την παραγραφή.

Δήμος Αθηναίων: Αδιαφορεί στις εκκλήσεις των πολιτών για κατεδάφιση των αυθαιρέτων. Αρνείται την κατεδάφιση των κτισμάτων με την πρόφαση της έλλειψης κατάλληλου συνεργείου, την ίδια στιγμή που συνεργεία του Δ.Α. κατεδαφίζουν το παλαιό εργοστάσιο του ΦΙΞ στην Πατησίων. Ενημερωτικά στον Δ.Α. έχει συσταθεί ειδική, διαπαραταξιακή επιτροπή κατεδαφίσεων, η οποία δεν συνεδριάζει ποτέ. Επίσης, δεν εισπράττει τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει στον Π.Γ.Σ. και δεν κάνει τις νόμιμες κατασχέσεις.

Αρμόδια Δ.Ο.Υ.: Δεν αφαιρεί τη φορολογική ενημερότητα του Π.Γ.Σ., όπως ο νόμος ορίζει για τους οφειλέτες στο δημόσιο και στον Δήμο.

Αστυνομία: Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των περιοίκων για τις παράνομες κατασκευές, όλως περιέργως, όποτε φθάνουν τα αστυνομικά όργανα στο χώρο της οικοδομής, δεν βρίσκουν ούτε εργάτες, ούτε εργολάβους, ούτε υπευθύνους για να συλλάβουν. Δεν κατορθώνει επί 4 έτη να σταματήσει τα παράνομα κτισίματα.

Νομαρχία–Περιφέρεια: Δεν εκταμιεύουν κονδύλια για τη δημιουργία συνεργείων κατεδάφισης και έτσι αποτρέπουν την κατεδάφιση των αυθαιρέτων κτισμάτων.

Υπερνομαρχία: Ως Πόντιος Πιλάτος «νίπτει τας χείρας της», δεν συμπαρίσταται ούτε ηθικά ούτε φυσικά στους αγώνες και τις διαμαρτυρίες των ενεργών πολιτών που προσπαθούν να προστατέψουν το πάρκο, που διοικεί, από τα αδηφάγα σχέδια του κ. Κυριακού. Επίσης, δεν διώκει νομικά και δεν απαγορεύει την ύπαρξη εισόδου για τη διέλευση φορτηγών προς τα αυθαίρετα μέσα από το πάρκο.

Δικαιοσύνη: Αναβάλλει 4φορές τις δικάσιμες για το ποινικό μέρος της παρανομίας με ασήμαντες και δικολαβίστικες αφορμές. Στην τέταρτη αναβολή και μετά την παρέλευση 4,5 χρόνων, οι δικαστές ανακαλύπτουν ότι ένας σύμβουλος του Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. είναι δικηγόρος και ως εκ τούτου, η υπόθεση πρέπει να δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο (εφετείο). Μ’ αυτό τον τρόπο μεθοδεύεται η παρέλευση της πενταετίας και βγαίνει απαλλακτικό βούλευμα για τον κ. Κυριακού και το υπόλοιπο Δ.Σ.

Κεντρική Διοίκηση: Υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές και των δύο κομμάτων της εξουσάις παρελαύνουν και παρευρίζσκονται συνδιαλεγόμενοι με τον κ. Κυριακού σ’ όλες τις φιέστες και τις παράτες του Π.Γ.Σ., μέσα στα αυθαίρετα κτίσματα νομιμοποιώντας τα de facto.

Επίσης προωθούν, με τους κομματικούς τους μηχανισμούς, τον καταπατητή και αυθαιρετούντα κ. Κυριακού στη θέση του προέδρου της Ε.Ο.Ε. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι εκ του καταστατικού του Π.Γ.Σ. μέλος του Δ.Σ. είναι και ο εκάστοτε υφυπουργός αθλητισμού, ο οποίος παρ’ όλες τις παρανομίες δεν έχει την ευθιξία να τις καταγγείλει και να παραιτηθεί.

Με τόση βοήθεια από τους προστάτες του δημοσίου συμφέροντος είναι απορίας άξιο, πώς ο κ. Κυριακού δεν έχει κάνει κανένα πανωσήκωμα και στον παρθενώνα.

Στη χώρα μας η διαπλοκή ως γνωστών έχει παταχθεί, διότι κανένας μέτοχος Μ.Μ.Ε. δεν έχει πάνω από 5% μερίδιο στην κατοχή του.



Συσχετιζόμενοι Σύνδεσμοι

· Περισσότερα για ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
· Νέα BHXOS
--------------------------------------------------------------------------------

Πιο δημοφιλής είδηση για ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
Η ΟΤΕΝΕΤ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ!!! – 11 Μάρτη 2006

Απο το www.politikokafenio.blogsptot.com

Φυσικα για τις καταδικες του προεδρου μας για τις
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ να γινεται ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ
ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ...ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
(βλεπε περιπτωση Παχτα)!!.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ
ΘΕΣΜΟΥΣ!!!ΑΛΙΜΟΝΟ τοτε θα...ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ
...Η...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics