Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

3Μεταλλια και η σφαγη του Ηλια Παυλιδη....


Την αγανάκτησή τους για τον αποκλεισμό του Παυλίδη εξέφρασαν, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και ηττήθηκε από τον Κουβανό Οσμάι Ακόστα Ντουάρτε με 7-4 στα σημεία (οι γύροι: 0-0, 3-0, 1-1, 3-3).

Έντονα παράπονα για τους κριτές

Την αγανάκτησή τους για τον αποκλεισμό του Παυλίδη εξέφρασαν, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

«Στον γ΄ γύρο ο Ηλίας τού έδωσε τρία διαδοχικά κροσέ στο πρόσωπο. Οι κριτές δεν έδωσαν ούτε ένα σημείο. Από την αρχή του αγώνα, μας ανάγκασαν να κυνηγάμε στο σκορ με δύο και τρία σημεία διαφορά. Ποιος θα μπορούσε να τα καταφέρει σε τέτοιες συνθήκες;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εφραίμ Μαρτίνες Σίλβα, για να συνεχίσει ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠ, Περικλής Τρικαλιώτης.


«Άλλος έριχνε τις γροθιές, άλλος έπαιρνε τα σημεία. Υποτίθεται ότι αυτή η διοίκηση της ΑΙΒΑ ανέλαβε την ηγεσία για να καθαρίσει το χώρο απ όσα τραγικά συνέβαιναν με την προηγούμενη διοίκηση. Όμως με τέτοιους κριτές, δε νομίζω να τα καταφέρει».

Ο Ηλίας Παυλίδης διακομίστηκε στο ιατρείο του σταδίου για ένα σκίσιμο στο σαγόνι.

Συντάκτης: sportdog team

Πηγή: Sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics