Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Το ξενο ειναι πιο γλυκο...


Το ξένο είναι πράγματι πιο γλυκό! Οι γυναίκες προτιμούν τους δεσμευμένους άντρες!

Αμερικανικό πείραμα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή φοιτητών έδειξε ότι οι γυναίκες προτιμούν τους κατειλημμένους άντρες! Η Μελίσα Μπάρκλεϊ, επικεφαλής της έρευνας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στο Στιλγουότερ, είπε στους 184 ετεροφυλόφιλους εθελοντές του πειράματος ότι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή θα τους έβρισκε το τέλειο ταίρι, στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη σεξουαλική έλξη.

Οι εθελοντές ήταν άνδρες και γυναίκες με ή χωρίς σχέση, μοιρασμένοι σε ίσους αριθμούς. Όλες οι φοιτήτριες κλήθηκαν να κοιτάξουν τη φωτογραφία του ίδιου άνδρα, ωστόσο η περιγραφή του άλλαζε σε κάθε περίπτωση, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε εθελόντριας. Επιπλέον, οι ερευνητές είπαν στις μισές φοιτήτριες ότι ο «τέλειος άνδρας» της φωτογραφίας είχε ήδη σχέση.

Οι αντιδράσεις των φοιτητριών ήταν αποκαλυπτικές: από τις εθελόντριες στις οποίες προτάθηκαν εργένηδες, μόνο το 59% εκδήλωσαν ενδιαφέρον να κάνουν σχέση μαζί τους. Όταν όμως ο εικονιζόμενος ήταν δεσμευμένος, το ποσοστό εκτινάχθηκε στο 90%. Το λιγότερο ενδιαφέρον για τη σύναψη νέας σχέσης και τη μικρότερη προτίμηση στους κατειλημμένους άνδρες έδειξαν οι δεσμευμένες γυναίκες. Όσον αφορά τους άνδρες εθελοντές, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι λίγο τους ένοιαζε αν η «τέλεια γυναίκα» της φωτογραφίας είχε ήδη φίλο ή όχι.

Πηγη-Onair24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics