Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Μια νεα ελπιδα γεννηθηκε


Με βασικό αίτημα «εκλογές εδώ και τώρα» ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς παρουσίασε την ιδρυτική Διακήρυξη του νέου πολιτικού κόμματος με τίτλο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».

«Δεν θα υποσχεθούμε λαγούς και πετραχήλια.

Μην περιμένετε από εμάς να κάνουμε ό,τι έκαναν κάποιοι άλλοι, αλλά ούτε και ό,τι δεν έκαναν.

Θα αντισταθούμε σε κάθε μορφή υποτέλειας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού» είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του νέου κόμματος Γ. Δημαράς.

Ο ίδιος μίλησε για ένα κόμμα που επιθυμεί «να ταράξει το πολιτικό σκηνικό και ταυτόχρονα να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι του πολιτικού κόσμου, ένα κόμμα για τον Έλληνα πολίτη και τις ανάγκες του».

Όπως παρατήρησε για το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», η λύση είναι μια και δεν είναι άλλη από τις εκλογές προκειμένου να αποφασίσει ο λαός για την κυβέρνησή του και την επόμενη μέρα να ακολουθήσει συνεργασία και όχι απρόσωπη διαβούλευση.

Συνεχίζοντας, ο κ. Δημαράς υπογράμμισε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι πρωτίστως ηθικό και κάλεσε τους πολίτες να «επιβιβαστούν» στο «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών» για να τους «πάει» σε δρόμους ηθικότερους.

Στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του νέου κόμματος παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, οι δημοσιογράφοι Μάκης Γιομπαζολιάς και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δ. Χατζησωκράτης, και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Δημαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics