Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ντομινικ τα εκανες....

Ο ανθρωπος αυτος ειναι που μας εκανε σκληρη κριτικη και
κυρηγμα σωστης συμπεριφορας!!!...

Οι ερωτικές διαθέσεις του Ντομινίκ Στρος Καν και η σύλληψή του στις ΗΠΑ - Συνεχής ενημέρωση
Ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών αντιμετωπίζει ο Ντομινίκ Στρος Καν που θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ για τις επόμενες τρεις ώρες σύμφωνα με τις δηλώσεις αξιωματικού της αστυνομίας.

Ο Στρος Καν που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, απόπειρα βιασμού και ομηρία, θα πρέπει να προσαχθεί ενώπιον του δικαστή εντός της ημέρας.

Ο Στρος Καν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK, λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους της Air France, όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 32χρονη καμαριέρα.

Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ. Όπως κατήγγειλε η ίδια, βρισκόταν στη σουίτα του Στρος Καν, όταν ο 62χρονος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, της όρμησε και την έριξε στο πάτωμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Στρος Καν της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα!

Η καμαριέρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τον επικεφαλής του ΔΝΤ, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία με πτήση της Air France. Μάλιστα, βιάστηκε τόσο πολύ να φύγει από το ξενοδοχείο, που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος, ωστόσο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστή αργότερα σήμερα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στρος Καν εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο.

Τον Οκτώβριο του 2008, είχε ομολογήσει την «ανάρμοστη σχέση» που είχε με μία υφισταμένη του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, τους υπαλλήλους του, αλλά και την «πέτρα του σκανδάλου».

Πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή φωτογραφήθηκε να επιβιβάζεται σε μία πανάκριβη Πόρσε.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα με την Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο για να συζητήσουν για την κρίση χρέους στη ζώνη του ευρώ. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε Κυβερνητικός αξιωματούχος της Γερμανίας η συνάντηση ματαιώθηκε.

Η Καρολίν Άτκινσον, διευθύντρια Εξωτερικών Σχέσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν.

«Ο διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη. Ο κ. Στρος Καν έχει νομική εκπροσώπηση, οπότε το ΔΝΤ δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο για την υπόθεση. Όλα τα ερωτήματα θα πρέπει να απευθύνονται στο δικηγόρο του και τις τοπικές αρχές. Το ΔΝΤ παραμένει σε πλήρη λειτουργία».
Η περιπέτεια του Ντομινίκ Στρος Καν θέτει κατά πάσα πιθανότητα τέλος στις φιλοδοξίες του για υποψηφιότητα για την προεδρία της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Web Analytics